Ziggo TV-kanaal 43

ORVA - 60 jaar jong

Op 9 november 2019 bestonden wij 60 jaar, let wel 60 JAAR, welke senioren omroep of, zoals het in het verleden genoemd werd “ Ziekenomroep” bestaat er zó lang, WIJ dus en daar zijn wij bijzonder trots op.

orvaatje 200 bgDit hebben we op 23 november 2019 gevierd met onze oude en huidige collega’s, want zeker ook onze “oude” collega’s zijn toch de vaandeldragers van onze omroep.

Onze voorzitter sprak vol lof over de oude en huidige medewerkers en besteede aandacht aan de koninklijke onderscheiding die Hans van Dinther zaterdag 9 november 2019 had gekregen. Burgemeester Van Kooten hing bij de ORVA-man, die al 46 jaar als vrijwilliger werkzaam is bij de Bossche seniorenomroep, waarvan 25 jaar als bestuurslid, de versierselen op behorend bij de Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Tineke Neefs had het over de geschiedenis van de ORVA. Het begon allemaal in een piepklein studiootje in Reinier van Arkel. Broeder Methodius heeft zelf eierdozen tegen de wanden geplakt voor het geluid. De tijd in het JBZ. Nu zitten we in de studio van ROS-Radio.

20191123 150239 915Toespraak door voorzitter Jetty Eugster Foto: FotovandenBogaard


Toespraak door vice-voorzitter Tineke Neefs. Foto: Paul Kriele

Frans van den Bogaard feliciteert Hans van Dinther. Foto: Paul Kriele

Zijn er (Oud)Medewerkers/gasten die foto's hebben gemaakt van dit jubileum mogen de foto's opsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ze geven hiermee toestemming om de foto's te plaatsen op de website.

LiveROS     LiveJBZ     Facebook 50